catering broodjes amsterdam
catering broodjes - Catering op locatie.
Onze koks zijn vrijwel op iedere locatie inzetbaar om een fantastisch diner te verzorgen. Om wat voor diner het ook gaat, voor de koks van Foodzi is niets te gek! Heeft u iets te vieren? Een jubileum, receptie of openingsfeest? Foodzi ontzorgt u volledig! Wij regelen alles tot in de puntjes om uw event te laten slagen! Want úw event, dat is wat wij belangrijk vinden. Catering Bedrijf Foodzi Expert in Event Catering. Foodzi is creatief, innovatief en heeft passie voor het organiseren van evenementen. Wij creëren evenementen met een maximaal effect én altijd met lekker eten. Een optimale food experience blijft uw gasten bij, en dat is wat wij voor staan. Of het nu gaat om een diner voor 50 personen of een bedrijfsfeest met ruim 1000 gasten. Ieder evenement krijgt bij Foodzi de aandacht die het verdient. Van een high end dinner tot streetfood op een van onze locaties.
catering op locatie - Ontdek het gemak en tijdsbesparing van Catering De Mobiele Kok!
Wij verzorgen catering op locatie of bezorgen alles en kant-en-klaar bij u. Wij bezorgen in de regio Utrecht, Bunnik, Maarssen, Houten, Nieuwegein, Leidsche Rijn, Breukelen, Vleuten, Vianen, Arnhem, Wijk bij Duurstede en De Meern. Ook catering in Amsterdam en Amersfoort behoren tot ons werkgebied. Binnen een straal van 10 km omheen Houten, wordt uw bestelling gratis afgeleverd! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Download dan nu onze catering brochure via de knop, vraag vrijblijvende offerte aan of bel ons direct. Ambachtelijke catering Amsterdam en omstreken. Bel: 0346-580 580! DE MOBIELE KOK. De culinaire oplossing voor creatief aan huis of op kantoor! 3606 AS Maarssen. 3992 AK Houten. ma tot zon: 8 16 u. weekend in overleg. Tel: 31 346 580 580. KvK: 30245250 te Utrecht. Catering aan huis. Copyright De Mobiele Kok 2021 Design by LogoLogics. Lekker thuismenu idee. Catering aan huis. Multifunctionele ruimte Maarssen-Utrecht. Vergaderen te Vleuten nabij Utrecht. Werfkelder in Utrecht. Boardroomruimte in Utrecht. Vergaderruimte Pieterskerkhof in Utrecht. De Strook in Breukelen. Catering aan huis. Start WhatsApp chat of mail ons op: info@demobielekok.nl. Klantenservice Bas van Rooijen.
Lekkerebroodjes.nl de broodjes bestel en bezorgservice voor uw lunch.
Online kunt u een keuze maken uit belegde broodjes, groene salades, fruit, muffins en drankjes. Alle producten worden vers gemaakt en uitgeleverd voor de afgesproken tijd. Wel tenminste twee uur voor de afgesproken tijd bestellen. Ons werkgebied begeeft zich in Amsterdam en omstreken. Heeft u speciale wensen voor de catering van een bedrijfslunch of een ander event dan kunt u contact opnemen met onze cateringservice via 020-6421816 of bestel@lekkerebroodjes.nl.
Beste Belegde broodjes in de buurt van De Pijp, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland Voor het laatst bijgewerkt op augustus 2020.
Amsterdam De Pijp Restaurants Belegde broodjes. Beste Belegde broodjes in de buurt van De Pijp, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland. Koffie en thee, Bakkers, Belegde broodjes. Van Woustraat 78h. The Tosti Club. Albert Cuypstraat 62-O. Tjins Exotische Broodjes. Bakkers, Thuislevering eten, Belegde broodjes.

Contacteer ons