belegde broodjes traiteur
Traiteur Vincent Belegde broodjes.
De prijs per broodje bedraagt 150, met vleesbeleg en 160, voor vis. Indien u een volledig b roodje wil i.p.v. een half, dan is de prijs: 170/broodje., Indien u soep wenst bij de broodjes kunt u gerust kijken naar de rubriek soepen. Traiteur Vincent staat sinds jaar en dag garant voor gevarieerde gerechten en culinaire verrassingen.
Belegde broodjes Traiteur De Genieter.
Indien graag in luxe afwerking gerookte zalm, brie, Italiaanse ham, garnaaltjes. Prijs per peroon en afgehaald. Supplement Italiaanse huiswijn rode/rose/witte: 850/fles., Broodjes lunch MINI open gegarneerd. Een assortiment van 1/2 open belegde en gegarneerd mini broodjes sandwiches Vijf stuks per persoon.
Catering Slagerij Spoelder.
CATERING VOLGENS SPOELDER. Belegde broodjes en maaltijden. Online vers belegde broodjes voor de lunch en warme maaltijden voor het diner bestellen. Wij bezorgen bij u op kantoor of aan huis voor uw gasten. Voor levering op dezelfde dag ontvangen wij uw bestelling graag vóór 10.00 uur.
De lekkerste belegde broodjes met de kwaliteit van het huis Slagerij Catering Traiteur Snels.
Vlees en vleeswaren. De lekkerste belegde broodjes met de kwaliteit van het huis. Het assortiment belegde broodjes van de Zaak vol Smaak is ideaal voor een lunch, een vergadering of zomaar tussendoor. Kwaliteit van vroeger en ambachtelijk bereid met verse ingrediënten. Lekker, vers en ambachtelijk. U kunt zelf bepalen welk broodje en welk beleg u wenst voor een vaste lage prijs. Ook lekker voor bedrijven. Heeft u een vergadering, pauze of krijgt u klanten op bezoek die u een broodje wilt aanbieden, dan zet u met onze broodjes iets lekkers op tafel. Levering op locatie. Bent u op zoek naar lekkere, gezonde én betaalbare broodjes voor uw bedrijf of evenement? Snels levert ook aan bedrijven en groepen op locatie.
Vers Plaza catering Versplaza Jan Noorland Slager Traiteur Poelier.
Bestel hier online de lekkerste bittergarnituur! Drank en zuivel. Welkom op de homepage van Vers Plaza Jan Noorland Slager Traiteur Poelier. Wij verzorgen broodjes, warme en koude buffetten, maaltijden, barbecues. een hapje en een drankje bij u thuis of op locatie.
Smits Traiteur Home.
Een royale tapasbar. Overheerlijke zelfgemaakte soepen, salades en diners. En daar houdt het niet op! Van rijkelijk belegde broodjes tot aan royale vlees en visschotels. Van ambachtelijke quiches tot aan een buffet van wat u maar wilt. Voor een feest in de prive sfeer tot aan een businesslunch.; Smits Traiteur is uw cateraar.
Belegde broodjes Traiteur Millennium.
Prijs kolom 1 Piccolo wit/grof. Prijs kolom 2 Baguette wit/grof of zachte ronde pistolet. Prijs kolom 3 Ciabatta of meergranen baguette. Piccolo Baguette Ciabatta. Tonijntino als martino met tonijn. Scampi in looksaus. Haring in dilletartaarsaus met ui. Piccolo Baguette Ciabatta.
Broodjes Pacomer Traiteur.
Pacomer Traiteur 2010-2020 Development mWP. Particulier of Bedrijf. Tijd van bezorging of afhalen. Aantal personen Min. Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
leveranciers belegde broodjes aankoop offerte Europages.
Eric Goeminne is uw specialist voor barbecue, traiteurdiensten en buffetten.Bonvenop, biedt hij gevulde kalkoenen, belegde broodjes en mini sandwiches, desserten en saus. Leverancier van: Slagerijvlees en vers pluimvee barbecue traite. Neem contact op met dit bedrijf. NEW GENERALE TRAITEUR. NEW GENERALE TRAITEUR.
Kees Schrijver Culinair slagerij, catering en belegde broodjes.
Mogelijkheden aperitiefhapjes en amuses. Download de actuele prijslijst voor belegde broodjes. Download de actuele prijslijst voor speciale broodjes. Download de actuele prijslijst voor diverse warme producten. Download de actuele prijslijst voor feestelijke hapjes. Download de actuele prijslijst voor feestelijke schotels.
Kwaliteitsslagerij, traiteur en cateraar in Maasbracht Wolfhagen.
Zo heeft u bij Wolfhagen ook online heel wat te kiezen. Nog makkelijker: u kunt uw bestellingen gewoon thuis laten bezorgen wanneer het u uitkomt, via onze speciale bezorgservice. Dat doen wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en zorginstellingen. Een smakelijke en snelle oplossing voor jong en oud. in onze webshop. van de week. Voor vers belegde broodjes komt u naar Wolfhagen. Met elke week een nieuw Broodje van de week naast onze uitgebreide broodjeskaart. Welk broodje dat deze week is?
Traiteur Joachim Catering, afhaal en eetzaak Heers, Limburg.
Koud en warm buffet. Thuis of elders, dan bent u bij mij aan het juiste adres! U maakt zelf een keuze uit ons ruime aanbod. Bekijk ons aanbod catering. In onze winkel te Heers kan je huisbereide rundsburgers, kant-en-klare maaltijden, verse pastas, koude en warme broodjes, afhalen.

Contacteer ons